Domnu' Geo. Un produs Blogger.
RSS
Container Icon

Efecte secundare in curele de slabire


Multe femei duc o batalie continua cu kilogramele. Se intampa insa ca, la final, dupa ce te lupti sa slabesti, sa constati ca nu arati mai bine ci, dimpotriva, mai rau. Cura de slabire, mai ales daca este rapida, are efecte secundare care iti strica frumusetea.

Iata care ar fi efectele secundare ale curelor de slabire:
  • pielea lasata;
  • caderea parului.

Evident ca, dupa atata efort, nimanui nu ii convine sa constate ca nu si-a atins scopul. Hai sa vedem deci care ar fi motivele si cum se pot evita aceste efecte secundare ale slabirii.

Pielea lasata este unul dintre cele mai evidente efecte ale curelor de slabire. Se intampla mai ales la persoanele de peste 35 de ani, care slabesc mult si repede, insa depinde si de elasticitatea pielii subiectului. Pentru a evita acest fenomen, incearca sa slabesti treptat, cate putin. In plus, nu elimina din dieta ta grasimile care contruibuie la elasticitatea pielii (nuci, alone, uleiuri vegetale) si foloseste crème pe baza de vitamina E. Daca faci sport, alege sa faci exercitii mai blande in locul celor care necesita sarituri.

In ce priveste caderea parului, acesta este un fenomen datorat stresului la care cura de slabire supune organismul, mai ales daca este una drastica. Pentru a evita caderea parului, va trebui sa alegi o dieta variata si sanatoasa in locul uneia drastice, avand o grija deosebita pentru minerale. In plus, este contraindicate vopsirea parului in timpul curie de slabire, pentru ca ar agresa si mai mult podoaba ta capilara.

Cam atat despre efectele secundare in curele de slabire. Posibilitatile de evitare a acestor efecte secundare prezentate sunt usor de abordat… mai trebuie sa si vreti ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu