Domnu' Geo. Un produs Blogger.
RSS
Container Icon

Tae-bo, metoda eficienta de slabit

Tae-Bo este ultima moda in materie de exercitii fizice, fiind o combinatie intre aerobic, arte martiale si box, recomandat celor care vor sa slabeasca sau sa-si tonifice musculatura. Antrenamentul de Tae-Bo este unul foarte solicitant, si, daca il urmezi cu constiinciozitate, transpiri abundent si poti slabi considerabil.

Tae-Bo este un sport inventat de Billy Blanks si care in care a prins amploare in ultimii ani, ajungand sa fie practicat in Statele Unite ale Americii de aproape doua milioane de persoane. In Tae-Bo exercitiile intense alterneaza cu cele usoare, pentru a evita suprasolicitarea organismului.


Chiar daca Tae-Bo se aseamana cu exercitiile de arte martiale, nu reprezinta un curs de autoaparare. Exercitiile care implica sarituri si lovituri inalte de picior solicita intregul corp si sunt cele care te vor ajuta sa arzi calorii. Miscarile antreneaza toti muschii si asigura o ardere foarte puternica a caloriilor (cam 500-800 pe ora), reprezentand astfel o metoda eficienta de slabit. Daca este practicat corect, Tae-Bo poate fi un bun antrenament cardio.

Tae-Bo este de fapt un amestec de lovituri cu pumnii si picioarele, ca la karate. O sedinta de Tae-BO dureaza 50 minute si nu are pauze. Pentru a nu se pierde elanul, in pauzele dintre sesiunile de exercitii se efectueaza sarituri pe loc. Antrenamentul poate fi extrem de variat, iar antrenorul lega exercitiile in asa fel incat sa nu isi plictiseasca cursantii niciodata. Cel mai impresionant efect al unei sedinte de Tae-bo insa ramane starea de spirit pe care o obtii la finalul ei, atunci cand ai un tonus extraordinar, fiind capabil practic de orice.

Puteti deci incerca Tae-bo, o metoda foarte eficienta de slabit. ;)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu